Tidligere nyheder:

 

[100304]
Bonjour!
Så blev det igen tid til en opdatering. Denne gang med billeder fra parken, offpisten, fastelavn og familiebesøg.

Efter nogle hektiske uger med masser af besøg fra Danmark, er det igen blevet almindelig hverdag for os hernede. Vi fik besøg af Mads som boede hos os i to uger fra uge 9 og Zim Shady var her i også uge 9. Twins og Herman fik besøg fra deres forældre og Saabyes i uge 10. Det var fedt at se folk hjemmefra efter så lang tid.

I uge 10 havde Herman, Jones og Twins lejet telemark-ski for et par dage. Den basale teknik faldt hurtigt på plads (synes vi selv) og det gik strygende de sidste dage. Det var grineren at prøve, men "gør øvelse mester".

[020204]
Så kom den længe ventede opdatering. Der er godt nok ikke sket så meget, men da vejret ikke har været så godt her i januar på grund af tåge og snefald har vi ikke fået taget så mange billeder fra off-pisten og parken på det sidste. Dog lader det til at solen er begyndt at kigge frem noget oftere.

Herman kom herned midt af januar, så derfor er vi uofficielt blevet til De Fantas-tiske 5. Lørdags havde vi nogle små jobs for nogle forskellige rejseselskaber, med bl.a. at køre gæster rundt med bagage og vise dem til deres hoteller.

I uge 7 regner vi  med at tage til Val Thorens nogle dage for at få lidt afveksling i hverdagen, men vi må se om VW'eren klarer den.

Derfor skal i nok regne med en opdatering igen efter uge 7.

[090104]
Halløjsa der hjemme, det går lidt sløjt med opdateringen af siden. Jeg kan pt ikke lige finde en undskyldning for det, men den kommer bare rolig...
Nytårsaften var spas nok, men en god middag i lejligheden og lidt lir (se mere under billeder).

Ligesom vi skriver dette sner det dejligt meget udenfor, i nat er der faldet ca. 30 cm og det forsætter formentlig til og med i morgen.

Alt er ellers i den skønneste orden hernede, Jonas er taget en tur hjem til DK sammen med en gut fra overlejligheden. Vi forventer at se ham igen på søndag eller mandag. Martin har fået tjekket sit håndled og det heler som det skal.
[271203]
Julen er nu veloverstået og vi er kommet op på skiene igen. Juleaften tilbragte vi på dansker baren Le Petit Danois med dansk julemad og en masse gratis drikkelse. 1. Juledag blev der arrangeret julefrokost på McDonalds i Bourg St. Maurice.

Billedsiden er blevet opdateret med billeder fra juleaften, samt en del skibilleder.

Nytårsaften skal indledes med stor middag hjemme i lejligheden, sammen med vores bofælder fra chaletet. Så snart det muligt vil der også komme billeder fra Nytårsaften.

Til sidst en lille hilsen fra de fantastiske 4, om et godt nytår til alle jer hjemme i Danmark.

[191203]

Så kom endnu en opdatering inden jul. Denne gang med flere skibilleder end nogen sinde. På grund af vejret og manglende sne har det stået lidt sløjt til med billeder fra pisterne men nu skulle der være noget at kigge på.

Som lovet ville vi også lægge nogle vidoer op på siden, men der er mere kompli-ceret end som så. Nettets hastighed er ikke skide høj hernede, så det tager lang tid at lægge op, og det er dyrt, så det bliver lidt sparsomt med vidoer, men der skal nok komme nogen. Bare vent til senere på sæsonen.

[101203]
Så er vi kommet et godt stykke nærmere julen, selvom man ikke lægger mærke til det. Julepynt kender man ikke til hernede. De seneste dage har solen skinnet fra en skyfri himmel, men der er mangel på sne. Der ligger sten på pisterne nede ved dalen, så vi får ikke stået så meget. Heldigvis lover de sne sidst på ugen.

Der er opstået et problem med dagbogen, men vi arbejder på at løse det. Det skal nok komme.

Desuden så køre VW'eren stadig. Vi har dog nogle problemer med at starte en gang i mellem, men "hun" vil gerne når det kommer til stykket.

Der er også uploadet nye billeder, vidoerne lader vente på sig. 

[011203]
Første opdatering af siden fra Val D. Vi er faldet godt til lejligheden - det er ren luksus - og nyder det for sindsygt. Twins og Stef har allerede fået arbejde på liftkortkontoret, mens Jones stadig søger - Keep on going baby.

Lejligheden (Grizzli) er som sagt ren luksus. Kæmpe stor, masser plads og vigtigst af alt: vaskemaskine.

Som noget helt nyt har vi også oprettet et link til vores dagbog hvor i kan læse meget mere om livet hernede.

[241103]
Så er det sgu imorgen det går løs. Vi starter tidligt ud med pakning af bussen, hvorefter turen går til Byens. (Skal jo lige ned og nyde den sidste pidde).

[231103]
The Love Shack fik endnu en opgradering. Der kom nyt betræk på forsæderne (stor stor tak til Yvve) og kassen/armlænet (se billeder) blev monteret. Det ser fantastisk ud. Tak til Hebo. Desuden smed vi også lige et nyt fedt anlæg i - det er sgu svedigt, og spiller fantastisk...

[131103]
For lige at slå fast, så er afrejsedatoen sat til 25. november 2003. Det endelige tidspunkt kommer dog an på Caravellen (som lige er sendt på værksted for at blive klargjort)

[131103]
Nu kan du skrive en lille hilsen til os på Tagwall'en. Opsætningen har set bedre tider men det kommer. Stor tak til Herman for hjælpen.

[121103]
Se billeder af lejligheden under "Billeder".

[061103]
Besøg nr. 200 kom idag.

[051103]

Så gik far Hebo igang med kassen til VW'eren.

[041103]

Så rundede Chart'en 100 hits. Tillykke med os.

[031103]

Robinsonaften hos Twins. Der lægges sidste hånd på planlægningen. Stef har købt ny FIVE SEASONS jakke...uhmmm.

[311003]

Lejligheden offentliggøres. Vi kommer til at bo i et hus med tre etager hvor vi indtager 1. sal. Under os kommer der til at bo fire gutter fra København, så det skal nok blive gaz. Ovenpå bor ejeren som sjældent er i huset (siges det) så det er guld værd. Det bedste er nok et der er tilknyttet garage, hvor "THE LOVE SHACK" kommer til at føle sig hjemme.

[301003]
Så bliv siden endelig uploadet. Ik' helt færdig, men nok til at folk kan danne sig et billede.